al contingut a la navegació Informació de contacte

Bases certamen

Certamen de promoció de joves talents de les terres de ponent

BASES CERTAMEN

Convocatòria oberta del 23 de juliol al 2 d’aogst de 2020

Requisits per a poder participar:

  • Grups i solistes emergents
  • Pot ser qualsevol estil musical
  • Tenir un repertori de ¾ d’hora com a mínim.
  • El fet de tenir cançons pròpies en català serà tingut en compte
  • Procedents o establerts al territori de Ponent

 

FASES DEL CERTAMEN

1a FASE – INSCRIPCIÓ DE GRUPS I PROPOSTES

Recepció de dos propostes musicals a través d’una plataforma online com Youtube o Vimeo i inscripcions aquí dels dies 23 de juliol al 2 d’agost de 2020.

Procediment de selecció de propostes

De totes les inscripcions i propostes presentades, el jurat escollirà de manera telemàtica i en una reunió a porta tancada les sis propostes guanyadores del certamen. Un cop es sàpiguen els classificats, aquests passaran a la fase final del certamen.

Criteris de pre-selecció

Com a criteri de selecció es tindrà en compte el fet de tenir cançons pròpies en català, l’originalitat tan en la música com en la lletra i la qualitat de les proposta musical que es faciliti al moment de fer la inscripció. 

Entre el dimarts 4 d’agost i el dijous 6 es farà pública la llista dels artistes participants.

 

2a FASE – CONCERTS FESTIVAL MUR FÒNIC

Els finalistes tocaran el seu repertori en un concert paral·lel al festival del Gar Gar a Penelles durant l’agost, repartits en els següents dissabtes:

  •   8 d’agost (espai 1)
  •   15 d’agost (espai 2) 
  •   22 d’agost (espai 3)

* Els participants han de tenir en compte les següents dates, ja que un cop es sàpiguen els finalistes, hauran d’especificar la disponibilitat. 

 

3a FASE – GALA FINAL

El dia 29 d’agost es realitzarà la gala de reconeixement als músics finalistes del Festival MUR FòNIC presidida amb el Mag Lari com a Mestre de cerimònies, amb l’actuació d’Antoni Tolmos i Cesc Freixas, i on cada finalista haurà de representar les propostes que van facilitar a la fase de pre-selecció.

 

GUARDONS

Els sis finalistes obtindran una de les següents sis bonificacions:

(2) Gravació d’un EP amb 4 cançons en un estudi professional determinat amb l’organització i amb  l’assistència d’un productor.

(1) Participació al festival de música “BarnaSants”

(1) Gravació d’un videoclip

(2) 3 Bolos amb concerts pel territori

 

NOTES ADICIONALS

Es pagaran les dietes de cada actuació dels grups guanyadors dins del marc del Festival Gar Gar.

Els grups que participen cedeixen els drets de reproducció visual de les seves obres i dels concerts en directe a l’organització per a finalitats promocionals.

Donades les circumstàncies actuals, ens veiem obligats a imaginar tots els escenaris possibles. En el cas que es puguin realitzar els concerts en directe dins del marc del festival, tots els actes es produiran respectant totes les mesures de seguretat: control d’aforament amb reserva prèvia, obligatorietat de mascareta i distància de seguretat.

L’opció de streaming també es contempla en el pitjor cas. En aquests moments l’organització es reserva el dret de modificar les bases sense previ avís per raons de causa major i/o de necessitat per a la bona pràctica del concurs.

La inscripció al festival implica l’acceptació de les bases.

 

Logos.png

 

Document Actions