Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONVOCATÒRIA DE MÚSICS 2024

CONVOCATÒRIA DE MÚSICS GARGAR FESTIVAL 2024 03 al 05 de maig

Des de GARGAR FESTIVAL obrim convocatòria per les actuacions musicals del festival del 2024, celebrat del 3 al 5 de maig. La convocatòria es dirigeix a:
-Músics o grups de petits format
-Dj.
-Músics o dj. amb col·laboracions artístiques.

Les actuacions us duran a terme del divendres 3 de maig a la tarda fins al diumenge 5 de maig al vespre, en fer les inscripcions ens podreu fer saber la vostra disponibilitat. Les propostes seleccionades seran contractades per l'organització per actuar dins la programació del GARGAR FESTIVAL, d'acord amb la legislació vigent. L'organització es guarda el dret de poder fer difusió del tot el contingut que cregui necessari per fer la promoció i el seguiment dels actes del festival.
L'aportació econòmica dependrà dels membres de la formació:
-1 membre 150 € + IVA
-2 membres 300 € + IVA
-3 membres o més 450 € + IVA
*En cas de tenir una proposta que no sigui únicament musical o tingui característiques especials ho podeu fer saber en el formulari d'inscripció i es valorarà.

Totes les propostes rebudes seran valorades per l'organització tenint en compte que l'estil sigui adient per l'horari en el qual us inscriviu, que hi hagi diferents estils musicals durant el dia i que tinguem diferents tipus de format. Podeu fer més d'una inscripció si teniu diferents formats musicals.

 

INSCRIPCIONS:
-Període d'inscripció del 30 d'octubre al 26 de novembre del 2023.
-Inscripcions al formulari:

https://forms.gle/rrV67PKfBv2P5qWy5
-Important:
Només es valoraran les propostes enviades al formulari i dins del termini, en cas de tenir algun dubte o necessitar més informació ens posarem en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic.