Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torronada, caga tió i Parc de Nadal a Penelles

En Lluc, l'infant més petit del poble amb el patge reial i la seva família
En Lluc, l'infant més petit del poble amb el patge reial i la seva família

DIUMENGE 30 DESEMBRE 2018

Durant aquesta setmana Penelles ha tingut gran ventall d’activitats de Nadal, sobretot pels més petits. El dilluns 24 es va fer la torronada popular i el caga tió al Local Social on es va reunir la població per donar la benvinguda al Nadal i gaudir amb la família i amics.

El dia de 25 de desembre els nens i nenes de la Coral Infantil van amenitzar la missa de Nadal a l’Església Parroquial amb cançons nadalenques. Durant els dies 27 i 28 l’esplai “La Freixa” ha organitzat el Parc de Nadal amb activitats, tallers i jocs pels infants. El divendres 28 el Patge Reial va visitar el Parc on va recollir les cartes amb els desitjos de la Nit de Reis, on també es va fer xocolatada.

L’agenda de Nadal continua amb la Revetlla de Cap d’Any que es realitzarà al Local Social. L’inici d’any estrena el Cicle de Cinema Clàssic durant els dies 2, 3 i 4 de gener on es projectaran pel·lícules tradicionals al cinema Kursaal (“Dumbo”. ”Mary Poppins” i “Sonrisas y lagrimas”). L’entrada és gratuïta i oberta a tothom i l’hora de projecció será a les 17h de la tarda els tres dies.

La Cavalcada de Reis es realitzarà el dissabte 5 de gener a les 18.30h a davant de l’Ajuntament on es farà l'adoració al pessebre i discursos a Ses Majestats d’Orient. En acabar, els reis repartiran els regals al Local Social.

Galeria d'imatges