Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Tres Tombs

Penelles ha tornat a celebrar la festa de Sant Antoni recuperant els Tres Tombs després que l’any passat s’hagués de suspendre a causa de la pandèmia.

DILLUNS 14 FEBRER 2022

Aquest passat diumenge 13 de febrer, els carrers del centre del poble han estat escenari de la desfilada i de la benedicció dels diferents tractors del poble, els quals anaven encapçalats per dos cavalls.  

La festa ha seguit amb la inauguració de l’exposició itinerant Artistes amb tractor, la qual es podrà veure fins el dia 22 de febrer a l’interior de l’església vella. També s’ha tornat a realitzar el tradicional sorteig del porquet, recaudant la quantitat de 201€ per poder destinar a acabar la il·luminació de l'església, a restaurar el retaule, entre altres... sortint guanyador el número 1395 que pot reclamar el porc sencer o el seu valor amb elaborats. La fi de la jornada ha estat amenitzada amb vermut i música a la plaça.

La mateixa tarda, el cinema ha acollit una de les obres programades dins del Cicle de Titelles Joc al Ninot, Sabates Noves, amb gran èxit de participació i la pel·lícula Cartas a Roxane.

Galeria d'imatges