Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres d’arranjament del primer tram del camí de la Plana de Penelles, al Castell del Remei.

Amb l’objectiu de treballar per la conservació i protecció del medi ambient i per la promoció de l’eficiència de recursos al territori.

Fotografia: Radio Balaguer
Fotografia: Radio Balaguer

DIMECRES 10 AGOST 2022

Mitjançant l’execució d’un tractament superficial de reg amb graveta, el tram d’actuació del projecte s’inicia a l’encreuament amb el camí de Bellcarie, fins al camí de Castellserà que accedeix a la C-53. Aquest tram consta d’uns 1.735 metres, on el camí disposa d’una amplada variable.

S’ha començat la pavimentació d’un tram del camí de la Plana de Penelles al Castell del Remei. El tram d’actuació va desde la sortida de Penelles, l’encreuament amb el camí de Bellcaire, fins al camí de Castellserà. Les obres es duen a terme gràcies a me per la Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica.

L’obra està inclosa dins el projecte del “Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni” que vol conservar, protegir i promoure la eficiencia de recursos al territori i el medi ambient.

L’obra ha estat cofinançada per Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Penelles i el fons FEDER amb un import de 73.541,15€