Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple extraordinari d’aprovació de pressupostos

El ple extraordinari d’aprovació de pressupostos per l’any vigent, calcula una despesa de 890.362,42€.

DIMARTS 15 FEBRER 2022

Aquest dimarts 15 de febrer al migdia ha tingut lloc el ple extraordinari d’aprovació de pressupostos per l’any vigent. El pressupost municipal calcula una despesa de 890.362,42€ i ha quedat aprovat de amb tres vots a favor i dos en contra.

Acceptat també i no menys important, el projecte de la plaça de l’església amb un pressupost de 192.275€ amb els ajuts del Pla de Foment al Turisme i PUOSC, que preveu anivellar tota la zona de la plaça i el carrer de l’ajuntament, un parc infantil, una zona juvenil, a més a més de enjardinar, traslladar i replantar els arbres existents en diferents zones del poble.

S’ha donat llum verda a procedir amb el projecte d’habilitació de les rondes del Castell del Remei pel valor de 150.000€, les quals entren dins de la línia de subvencions del Pla de Foment al Turisme.

Com a punts també importants, s’ha aprovat l’addenda de pròrroga del Conveni de cooperació interadministrativa entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Penelles, conjuntament amb l’aprovació dels nous Estatuts de l’Associació de Micropobles.