Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Penelles uneix art i gastronomia amb el GASTROSARAO

La iniciativa arriba a la segona edició després que l’any passat s’estrenés sota el nom de Maridatge Atípic

DIMARTS 23 JULIOL 2019

Els murals de Penelles es combinaran aquest proper dissabte al vespre per segon any consecutiu amb gastronomia local i productes de proximitat a través del Gastrosarau. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i l’empresa Red Flavours, arriba a la segona edició després que l’any passat s’estrenés sota el nom de Maridagte Atípic.

En aquesta ocasió hi participaran una quinzena de productors i restauradors locals, que oferiran degustacions gastronòmiques a peu de les obres murals. Aquest maridatge anirà acompanyat de música en directe amb les actuacions del cantautor Joan Balcells a la Plaça Major i, a partir de mitjanit, el grup Thinkin’ Wild al Punt GarGar. Les degustacions tindran un preu d’un euro i es podran adquirir al punt d’informació.

Els productors convidats són Raig d'Arbeca, Cervesa Lo Perot, Castell del Remei, Restaurant 2007, Carn Sargaire, A gust, Cooperativa Tres Cadires, Formatges l'Oliva, Prunus, Cal Balcells, Lo Xaragall, Torrons Fèlix, Tortichef.

Per a més informació consulteu la pàgina web de Red Flavours.