Penelles uneix art i gastronomia amb el GASTROSARAO
DIMARTS 23 JULIOL 2019
Els murals de Penelles es combinaran aquest proper dissabte al vespre per segon any consecutiu amb gastronomia local i productes de proximitat a través del Gastrosarau. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i l’empresa Red Flavours, arriba a la segona edició després que l’any passat s’estrenés sota el nom de Maridagte Atípic.
En aquesta ocasió hi participaran una quinzena de productors i restauradors locals, que oferiran degustacions gastronòmiques a peu de les obres murals. Aquest maridatge anirà acompanyat de música en directe amb les actuacions del cantautor Joan Balcells a la Plaça Major i, a partir de mitjanit, el grup Thinkin’ Wild al Punt GarGar. Les degustacions tindran un preu d’un euro i es podran adquirir al punt d’informació.
Els productors convidats són Raig d'Arbeca, Cervesa Lo Perot, Castell del Remei, Restaurant 2007, Carn Sargaire, A gust, Cooperativa Tres Cadires, Formatges l'Oliva, Prunus, Cal Balcells, Lo Xaragall, Torrons Fèlix, Tortichef.
Per a més informació consulteu la pàgina web de Red Flavours.