Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Penelles trasllada el mercat del dilluns al dissabte

Els veïns de la població de Penelles veuen amb bons ulls la nova proposta del consistori.

DIMARTS 18 GENER 2022

Amb l’acabament de l’any 2021, l’ajuntament de Penelles va impulsar una votació popular amb diferents propostes de cara a l’any 2022 amb l’objectiu de fer alguns canvis i millores en el municipi.

El procés de votació va durar uns dies i els ciutadans majors de 18 anys i empadronats a Penelles van poder votar de forma telemàtica o presencial a l’oficina de turisme.

Una de les propostes que es van impulsar era promoure el mercat setmanal del dilluns al dissabte al matí amb productes de primera necessitat. Una iniciativa que busca aportar productes de proximitat al municipi aprofitant també la gran afluència de turistes que venen cada cap de setmana a visitar el poble i que busquen algun lloc per comprar menjar.

La proposta va tenir molt bona rebuda per part dels ciutadans ja que la majoria van votar que si, amb un recompte total de 80 vots.

El passat dia 8 de gener vam iniciar el mercat setmanal en dissabte a la zona de la bàscula i la plaça Major. Vam tenir la parada de fruita i verdura que ja venia habitualment els dilluns i una altra parada de pollastre a l’ast. Aquestes van tenir molt bon acolliment per part dels veins, que ens comenten que estan molt contents de poder sortir a comprar el dissabte.

El nostre objectiu com a poble és seguir amb aquesta iniciativa i que els ciutadans tinguin cada setmana producte de proximitat.