Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Penelles planteja un projecte de foment del turisme amb la taxa turística de la Generalitat

El projecte té un pressupost total de més de 700.000 euros i contempla actuacions tant al centre del poble com a la zona del Castell del Remei

DIMARTS 22 OCTUBRE 2019

L’ajuntament de Penelles rebrà un total de 358.000 euros procedents de la taxa turística de la Generalitat. Els diners serviran per finançar pràcticament la meitat del projecte de foment del turisme que el consistori ha dissenyat pel municipi durant els propers anys.

Aquest projecte té un pressupost total de més de 700.000 euros i contempla diferents actuacions tant al centre del poble com a la zona del Castell del Remei.

En el darrer any han passat per Penelles 35.000 turistes. Enguany es preveu que en siguin més i l’objectiu d’aquest pla és transformar el projecte cultural del poble, els murals del Gar Gar Festival, en un projecte turístic i adequar els equipaments municipals als visitants.

L’Ajuntament de Penelles preveu finançar la resta de projecte amb subvencions de la Diputació de Lleida i el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Les primeres actuacions podrien començar durant el proper mes de gener.

Informa: Balaguer Televisió

Text: Carla Vilaseca