Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Penelles organitza un curs per ampliar la borsa de guies turístics locals

Penelles organitza un curs per ampliar la borsa de guies turístics locals

DIJOUS 06 JUNY 2019

L’Ajuntament i l’Associació de Festes i Cultural de Penelles ha organitzat un curs de formació de guies turístics per tal que els seus alumnes puguin acabar realitzant visites guiades al municipi. La iniciativa pretén que els veïns del poble i del territori tinguin l’oportunitat de formar-se per a poder exercir de guia a la població. La iniciativa vol donar suport als guies turístics actuals, els quals van saturats de feina arran de la quarta i última edició del Festival GarGar i Món Rural, que ha disparat les visites de grups al poble.

El curs s’impartirà el proper 15 de juny de 9 del matí a 2 de la tarda, serà gratuït i constarà d’una part teòrica i una altra de pràctica. La primera part de la formació consistirà en una presentació del projecte GarGar a càrrec de l’alcalde en funcions, Eloi Bergós. Posteriorment el consultor turístic Jaume León impartirà una classe sobre com realitzar una visita guiada i una altra de turisme de proximitat. L’última part del curs es centrarà en una visita pel municipi protagonitzada pels guies actuals amb l’objectiu de compartir diferents metodologies.

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden adreçar a l’Ajuntament a través del telèfon 973 61 02 46 o enviant un correu electrònic a gargar@penelles.cat.

Galeria d'imatges