Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Penelles inaugura la ‘Sala B’ amb una exposició interactiva de l’artista internacional Zeso WF

Moment de la Inauguració de la SalaB per part del President de la Diputació el Sr. Joan Reñe
Moment de la Inauguració de la SalaB per part del President de la Diputació el Sr. Joan Reñe

DIMECRES 25 JULIOL 2018

Penelles ha estrenat un nou espai cultural en el marc del Festival de Murals i Art Rural GarGar celebrat aquest passat cap de setmana. Denominat Sala B, s’ha rehabilitat l’edifici de l’antiga Germandat d’aquest municipi de la Noguera i que acollirà diferents exposicions.

La primera mostra de la Sala B està dedicada a l’artista francès, reconegut a nivell internacional Zeso WF, que ja va participar a la segona edició del Festival GarGar i que aquest passat estiu va tornar a Penelles a pintar un nou mural. En aquest moment se l’hi planteja la idea de la creació d’una residència per a artistes i treballar en aquesta nova sala d’exposicions. Des del primer moment en que Zeso arriba a Penelles queda sorprès i per tant accepta la proposta.

Es tracta d’una exposició interactiva en la qual el visitant pot tocar l’obra que mostra dos mons paral·lels. La ciutat de Nova York on l’artista hi va residir prop de 12 anys i Penelles. Tot i ser dos indrets oposats, tenen en comú la empremta que hi ha deixat l’artista.

L’exposició produïda per l’empresa Binòmic, organitzadora del Fetsival GarGar conjuntament amb l’Ajuntament de Penelles, i el mateix Zesó anirà evolucionant amb el temps amb nous quadres i innovant en la part més tecnològica.

http://www.balaguer.tv/penelles-inaugura-salab-exposicio-interactiva-artista-internacional-zesowf/

Notícia de BalaguerTV

Galeria d'imatges