Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Penelles constitueix el nou ajuntament

La nova corporació comptarà amb cinc regidors de Junts per Penelles i dos regidors d’Independents per Penelles

DIJOUS 20 JUNY 2019

El passat dissabte 15 de juny la sala d’actes de l’Ajuntament de Penelles va ser l’escenari de l’acte de constitució de la nova corporació municipal. Durant la jornada van prendre possessió del càrrec els set regidors de la nova corporació, cinc dels quals pertanyen al grup municipal Junts per Penelles (JxCat-JUNTS) i els dos restants a Independents per Penelles (IXP-AM).

Els representants municipals de la nova corporació són Eloi Bergós Farràs (JxCat-JUNTS), Antoni Garcia Mirón (JxCat-JUNTS), Robert Coll Querol (JxCat-JUNTS), Maria del Mar López-Pinto Font (JxCat-JUNTS) i tres noves incorporacions que s’estrenen en el càrrec, Maria Cristina Serra Grau (JxCat-JUNTS), Marissa Castellà Boldú (IXP-AM) i Francisco Tarragona Baró (IXP-AM). D’altra banda, deixen el càrrec de regidor Pere Ramon Aumedes Farré, Ramon Cortasa Arderiu i Isabel Maqueda Quirós tots ells de JxCat-JUNTS.

Durant l’acte de presa de possessió l’alcalde reelegit, Eloi Bergós, va agrair la feina feta als regidors que abandonaven el càrrec i es va comprometre a treballar per aconseguir els reptes marcats en aquest nou mandat.  Alguns dels més destacats són la lluita contra la despoblació. “Hem de frenar aquesta lacra, hem de mantenir-nos, no volem créixer molt però tampoc volem disminuir”, va remarcar l’alcalde en el seu discurs. Un altre dels reptes que va destacar fa referència a la gent gran “No pot ser que els nostres padrins no puguin envellir amb nosaltres, a l’entorn que ells mateixos han construït”. Pel que fa a obres i infraestructures, Bergós va destacar els treballs de millora del Camí de la Plana que uneix el poble de Penelles amb el Castell del Remei, obres que estan en la seva última fase d’execució.

L’alcalde va finalitzar el seu discurs amb un emocionat record “a tots aquells companys presos i exiliats que per complir el mandat de posar les urnes, per fer allò que els hem demanat, ara pateixen l’escarment de presó i exili i un judici vergonyós”.

Galeria d'imatges