Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les tres bessones en gran format de Roser Capdevila donen l'inici al Festival GarGar 2022

Penelles ha tornat a reviure una nova edició del Festival Gargar els dies 29, 30 d'abril i 1 de maig com a centre d'art mural i rural. Aquest any han participat un total de 13 artistes d'arreu de Catalunya, de l'estat espanyol i de països com Ucraïna, França o Polònia.

DIMARTS 03 MAIG 2022

El Gargar, que després de dos anys ha recuperat el format habitual de cap de setmana, aquest any ha comptat amb la participació especial de la il·lustradora Roser Capdevila, que ha presentat el seu primer mural on hi apareixen les Tres Bessones. L’ha pintat en quatre dies amb l’ajuda de les seves filles i una neboda i està basat en el conte tradicional Hänsel i Gretel.

Al dibuix, de grans dimensions, s’hi poden veure les tres germanes enfilades a un arbre mentre observen els personatges del conte dirigint-se a la casa feta de llaminadures on viu la bruixa. Tot això, sota l’atenta mirada de la Bruixa Avorrida, que observa l’escena des de darrere un arbre situat al marge esquerre de l’obra.

“Estic satisfeta i contenta d’haver-ho aconseguit perquè feia anys que volia fer un grafiti, però necessitava una paret i gent que m’ajudés, i ens ho hem passat bomba”, ha explicat Capdevila. Això sí, la il·lustradora ha assegurat que el de Penelles ha estat el seu primer i últim mural que fa, ja que fer una obra d’aquestes dimensions perquè assegura que és molt cansat.

L'edició d'enguany, ha comptat amb els muralistes Blazy, Bublegum, Djoels, Gaià Associació, Gerada, German Martínez, Guillem Font, Licea, Nespoon, Pango i Co, Roser Capdevila, Soen Bravo i Twopy.