Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vila florida de Vilaller visita els murals de Penelles

El poble de Vilaller ha retornat la visita a la sortida que es va fer el passat 12 d’octubre al poble de Vilaller visitant Penelles i la lluita contra el càncer pren força en un dia ple d’activitats.

DIMECRES 30 OCTUBRE 2019

Una trentena de persones es van desplaçar de Vilaller a Penelles aquest passat diumenge per a gaudir dels seus carrers i la seva gent tal i com el poble de Penelles va fer en la sortida a la vila florida de Vilaller el passat 12 d’octubre.

El dia, complet d’activitats i organitzat per l’Associació de Dones i el Casal d’Avis de Penelles, va començar amb la rebuda acompanyada dels gegants a la Plaça Major, seguida amb la presentació del projecte GarGar al cinema Kursaal i fent una petita volta pel poble.

Per una altra banda i tenint en compte el mes de la lluita contra el càncer, l’església vella va acollir la inauguració de l’exposició “El llenguatge de les emocions” d’Anna Pla. Destacar la emotiva oratòria de l’experiència de l’autora que va captivar a la cinquantena de persones que van assistir a l’acte.

L’acordió de Pere Costa va amenitzar la trobada amb ball de vermut i sobretaula i el dinar benèfic contra el càncer va omplir el local social aplegant unes dos-centes persones.

Galeria d'imatges