Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Summer School de cinema acaba amb ganes de tornar-hi l'any vinent

Les joves de Penelles han viscut un estiu de cinema gràcies a la Summer School que s'ha organitzat des de Cine Base de l'Escac.

DIVENDRES 09 JULIOL 2021

Avui s’ha acabat la Summer School organitzada pel Cine Base i l’ESCAC a Penelles. Les estades, en les quals han participat una vintena de joves de Penelles de totes les edats, han tingut lloc la última setmana de juny i la primera de juliol, amb dos tallers diferents al cinema Kursaal.

La resposta, la qual ha estat molt bona per part de les joves participants, s’ha vist motivada en part pel temps lliure que tenen els joves a l’estiu. Les alumnes, han gaudit molt de l’activitat, i comenten que han aprés molt durant el curset, que ha estat una experiència molt divertida difícil d’oblidar i que esperen repetir-la l’any vinent.

Per part dels professors, Mario i Victor, guionistes i cineastes vinguts de Barcelona, han comentat que les alumnes han estat molt positives i molt solidàries entre elles, a més a més de mostrar ganes d’aprendre el llenguatge visual, veient-se reflectit en els curts que s’han presentat al final de la setmana al conjunt del grup. Agraeixen infinitament a l’ajuntament els espais cedits per poder realitzar les gravacions i al Juan per la seva disposició.  

La formació ha acabat avui divendres, ensenyant i convidant als veïns de Penelles a veure la feina realitzada per les alumnes en format de curt a través de la pantalla del Cinema Kursaal.

Galeria d'imatges