Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La proposta del canvi del dia del mercat, tot un èxit.

La iniciativa de traslladar el mercat del dilluns al dissabte ha suposat un canvi per a la població de Penelles que s’havia acostumat a sortir a comprar fora del poble.

DIMARTS 08 FEBRER 2022

A finals de l’any 2021, el consistori va proposar fer el canvi del dia del mercat a dissabte, amb la idea de que els mateixos veïns tinguessin més temps per dedicar a sortir a comprar producte fresc i de proximitat sense haver-se de desplaçar.

El primer dia de mercat, el 8 de gener, va estar marcat per fred i tres parades a la zona de la bàscula, les quals a poc a poc han anat creixent. Els últims dissabtes la plaça ha quedat plena de paradistes, on s’hi ha pogut trobar des de fruita i verdura, pollastres a l’ast, la botiga de queviures de Montgai Cal Quintana, embotits, roba i complements.

Per part dels venedors, no es queixen i diuen que van fent. La que està més contenta es la parada de fruita i verdura de la Lidia, que ja venia fins ara els dilluns, la qual ha notat molt canvi a nivell de moviment. Els veïns, sobretot els d’edat més avançada, estan molt contents per la iniciativa i agraeixen poder sortir el dissabte al matí a comprar producte fresc i no haver-se de desplaçar.