Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pel·licula Alcarràs ompla el cinema Kursaal dos cops en una tarda

Aquest passat diumenge Penelles va comptar amb la presència de la família Solé, protagonista de l’aclamada i guardonada pel·lícula Alcarràs, de Carla Simó.

DIMARTS 31 MAIG 2022

Durant el migdia, el consistori va rebre els actors a l’ajuntament, on van firmar el llibre d’honor i seguidament van realitzar una visita guiada per l’alcalde Eloi Bergós per alguns dels murals més emblemàtics de Penelles, tot acabant en un dinar de germanor al restaurant El Taller conjuntament amb els membres de l'equip del Circuit Urgellenc.

A la tarda, el públic de la primera sessió que pràcticament va omplir el cinema, va poder intercanviar paraules i realitzar fotografies amb els actors. Aquests, abans de començar la pel·lícula van realitzar una breu presentació amb anècdotes i vivències de primera mà sobre el rodatge d’Alcarràs.

La segona sessió de dos quarts de vuit, també va acollir més de cent persones tancant així una jornada completa al cinema Kursaal.

Vist l’èxit de la pel·lícula i els comentaris positius del públic, s’ha decidit realitzar una altra sessió el dilluns de la segona pasqua per tal de que tots aquells que encara no l’han vist, la puguin veure.

Cal tenir en compte que la pel·lícula s’ha projectat en primícia a unes trenta poblacions de la Catalunya interior, moltes d’elles sense sales de cinema, gràcies a l’equip del Circuit Urgellenc.

Galeria d'imatges