Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per al projecte JOVA

Un any més, torna el projecte Joves i Valors (JOVA), impulsat des de l’Oficina Jove de la Noguera i l’Associació de Festes i Cultural de Penelles.

DIMARTS 11 JUNY 2019

La iniciativa, adreçada a joves de 12 a 17 anys, consisteix en oferir la possibilitat de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble per millorar espais i activitats del municipi. El projecte té els objectius de fomentar la participació dels i les joves en el desenvolupament social i cultural del municipi, oferir-los una oferta lúdicoeducativa durant el període de vacances d’estiu, oferir-los una contraprestació que reverteixi en activitats adreçades a ells mateixos i fomentar pràctiques i aprenentatges que ajudin a la gent jove a conèixer i respectar el seu municipi.

Un cop finalitzat el projecte i amb la finalitat d’agrair-los la feina feta a benefici del poble, els participants del JOVA gaudiran d’una entrada gratuïta a Portaventura.

Cal recordar que els i les joves hauran de participar voluntàriament al projecte però se'ls demana compromís amb el que decideixin fer i responsabilitat en les activitats que duran a terme.

A continuació adjuntem el formulari d’inscripció per al JOVA. Per a més informació contactar amb l’Ajuntament.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges