Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguren les reformes de la carretera que uneix Penelles, Bellmunt d’Urgell i Castellserà

L’acte coincideix amb l’obertura de la nova temporada de l’espai GarGar

DIMECRES 27 FEBRER 2019

L’alcalde de Penelles, Eloi Bergós, va participar diumenge passat en l’acte d’inauguració de les obres de reforma de la carretera LV-3027, que uneix les poblacions de Penelles, Bellmunt d’Urgell i Castellserà. L’acte inaugural del vial renovat, dut a terme al municipi de Bellmunt d’Urgell, va anar a càrrec de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló i també va comptar amb la presència del mateix Eloi Bergós, l’alcaldessa de Bellmunt d’Urgell, Sònia Valero, l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch i del diputat provincial de Serveis Tècnics, Josep Ibarz.

Les obres en aquesta via han suposat una inversió propera als 600.000 euros per part de la Diputació de Lleida, i han consistit en la rehabilitació del ferm del tram de 4,6 kilòmetres entre Castellserà, Penelles i Bellmunt d’Urgell. Per motius de seguretat vial, també s’han executat un seguit d’actuacions a la zona de la plaça de la Font del municipi de Penelles i a la zona urbana de Bellmunt d’Urgell.

Després de l’acte inaugural de la carretera, Perelló es va desplaçar a Penelles per participar en l’acte de portes obertes de l’església vella i  l’obertura de la nova temporada de l’espai GarGar, que inclou el punt d’informació del festival, que es celebrarà la primera setmana de maig. La jornada va comptar amb un vermut popular i l’actuació de Ramon Fustegueres.

 

Galeria d'imatges