Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escape Experience Penelles, una aventura per descobrir el poble d'una manera diferent.

A partir del mitjans de novembre, Penelles oferirà una nova proposta als grups escolars i públic familiar que visiti el municipi. Es tracta d’una experiencia d'Escape Room que es desenvolupa per tota la vila i que ha comptat amb l’empresa Dream Rooms per la seva creació.

DIVENDRES 29 OCTUBRE 2021

Donada l'augment de la demanda de visites per part de grups escolars i públic familiar, Penelles s'ha vist obligat a adaptar-se a aquest tipus de públic creant noves experiencies. 

Una de les propostes es tracta d'un d'Escape Room, adaptat a tota la vila. Aquest, té dos opcions per dur-se a terme, en mode cooperatiu o mode competititiu. Per crear aquesta proposta, el municipi ha comptat amb l’empresa de Vallfogona de Balaguer, Dream Rooms, que ens ha assessorat i guiat en la creació. 

A més a més, el poble també ofereix una proposta per a educació infantil molt més senzilla i una gincama per punts per a instituts. 

Avui divendres, els alumnes de l’escola Ramon Gombal de Penelles, han estat els primers en realitzar el nou joc, que es posarà en marxa el mes de novembre.