Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És crea un grup de WhatsApp informatiu a Penelles

Amb la idea de poder mantenir els veïns informats en tot moment, Penelles es suma a la última tendència dels 'grup de difusió'.

DIVENDRES 21 GENER 2022

A efectes de poder tenir una comunicació més directa amb les veïnes i veïns, s'ha creat un grup de WhatsApp del municipi de Penelles. Això permetrà fer els avisos més ràpids i fins i tot realitzar avisos d'emergència com gestió del butà, talls de subministraments, etc. No obstant això, les eines que s'utilitzaven anteriorment com l'ebando, es seguiran utilitzant i s'hi afegirà aquesta nova eina de comunicació directa.

El motiu pel qual s'ha creat aquest canal, és perquè és segur i és més usat que Ebando,  Instagram o Facebook per aquests casos. Tot i això us animem a seguir-nos en tots els canals per estar ben informats. 

El grup informatiu està obert a qualsevol persona que vulgui estar informada de tot el que passa a Penelles, per això només s'enviarà informació relacionada amb el poble i que involucri als ciutadans, la resta d'usuaris només poden llegir la informació enviada.

Per entrar al grup s'ha habilitat el següent codi QR, d'aquesta forma només escanejant el codi ja podeu entrar al grup i estar al cas de tot el que passa al municipi. També podeu entrar al grup fent click aquí.

Galeria d'imatges