Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves del Camp de Treball i del JoVa s’uneixen per a pintar un mural col·lectiu a Rocafinestres.

Olga Cortadelles s’encarrega de la direcció i la dinamització del projecte del mural del Mirador de Rocafinestres que han realitzat conjuntament el Camp de Treball i el JoVA.

DIMARTS 26 JULIOL 2022

Penelles ha acollit un any més el camp de treball que impulsa la Direcció General de Joventut amb l’objectiu de consolidar dos rutes a peu al voltant de la població de Penelles. Aquestes són la ruta al voltant de la primera sèquia del Canal d’Urgell i la serra de Bellmunt-Almenara.

Aquesta setmana, juntament amb els joves del poble dins del programa Joves amb Valors (JoVa) han treballat la serra de Bellmunt-Almenara, culminant en un acte ahir al vespre Rocafinestres.

El procediment d’aquesta setmana ha consistit en fer un reconeixement del territori, identificant elements del paisatge, com els camps i els murs de pedra seca, conèixer la fauna del territori a més a més de la seva vegetació. Un cop treballats tots aquests elements, Olga Cortadelles ha dissenyat el mural i s’ha materialitzat en colors plans, sintetitzant la vegetació amb textures i fent aparèixer la fauna característica de la serra de Bellmunt-Almenara.

Els joves van començar a pintar dijous i van acabar ahir dissabte, en un acte de cloenda a la posta de sol amb un pícnic conjunt amb la gent del poble i música en directe de la mà de Itsagorak.

En general ha estat una experiència molt bonica en un espai increïble, on s’ha pogut gaudir de les  vistes i de bona companyia.

El camp de treball està impulsat per la Direcció General de Joventut, gestionat per l’Associació de Festes i Cultura i l’Ajuntament de Penelles i on hi col·labora la plataforma Canal Viu, l’associació Aladrell, Espais Naturals de Ponent, Estampart i Binomic.cat.

Galeria d'imatges