Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mercat de Nadal, passat per boira i fred

La festivitat de la Inmaculada ens ha portat l’hivern de cop recordant-nos que el Nadal ja es aquí.

DIMARTS 10 DESEMBRE 2019

El passat diumenge 8 de desembre despertava fred i emboirat. Malgrat les condicions del temps, el mercadet de Nadal aquest any començava amb un esmorzar popular a la Plaça Major ofert per la Colla Gegantera. A més a més, les entitats del poble s’han abocat a participar i col·laborar. Entre elles, l’AMPA amb torrons i mel Alemany, l’Associació de Dones la Il·lusió amb ponsèties i vesc, l’Esplai amb tómbola i ornaments nadalencs i la parròquia amb la recollida d’aliments. Destaquen també la presència de paradetes com el Monestir de les Avellanes amb vi, souvenirs i tast, Oxfam Intermón amb productes de comerç just, la llibreria Marimon de la Fuliola amb pessebres i decoració i la botiga Estampart de Penelles amb paneres de nadal.

A més a més, els coristes Bohemsis es van estrenar com a grup vocal en un concert que va tenir lloc sobre la una del migdia seguit del sorteig d’una panera, amb productes de nadal.

Tenint en compte la diversitat de mercats de Nadal pròxims a la població, el diumenge tancava un cap de setmana de tres dies amb la presència d'uns 1000 turistes, amb el divendres com a dia punter. 

Galeria d'imatges