Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El GAL Noguera Segrià Nord presenta el projecte ‘Territori de Valor’

El projecte s’ha presentat en una jornada tècnica que s’ha realitzat al Consell Comarcal de la Noguera

DIMECRES 04 DESEMBRE 2019

La jornada Técnica sobre ‘Activitats per fidelitzar clients en allotjments rurals’ celebrada aquest dimarts al Consell Comarcal i organitzada pel Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord ha servit per presentar el projecte ‘Territori de valor’ i el materials que se’n deriven i que també s’han presentat avui amb l’objectiu de posar en valor el territori com a dinamitzadors  del turisme familiar.

Durant la jornada també s’ha presentat el material per promoure i fidelitzar el turisme familiar en 6 punts de la comarca, els que han participat en aquesta edició del projecte i que han estat escollits pels propis establiments turístics del territori. Es tracta del el Parc Astronòmic del Montsec d’Àger, Centre d’Interpretació de l’Or de Balaguer, el poble de Montsonís de Foradada, el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes d’Os de Balaguer, els murals del Gargar de Penelles, i la Font Sol Aigua de Tiurana.

De moment son sis els punts turístics que s’han presentat però des del grup d’acció local no es descarta ampliar-ne l’abast en un futuri també fer partícip del projecte a escoles i centres educatius de la comarca. Tot plegat per posar en valor el territori però fer-ho a través del compromís i la creença de la mateixa gent que el forma.


Informa: Miki Daviu

Font: Balaguer Televisió