Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat Ajuntament en front la covid-19

DIMARTS 17 MARÇ 2020

Benvolguts veins,

L'Ajuntament de Penelles informa que davant l'anunci fet pel President de la Generalitat de decretar el país en fase d'alerta, i seguint les indicacions proposades a Penelles es prendran les següents mesures:

Durant els propers quinze dies estaran suspeses totes les activitats que organitza l'ajuntament de Penelles com també es proposa a totes les entitats socials i culturals que facin el mateix. El Consell Parroquial informa que la Missa dominical serà a l'hora habitual.

L'ajuntament romandrà a porta tancada, podeu fer totes les gestions via telefònica tant al telèfon de l'Ajuntament 973 610246 i de forma telemàtica a través de www.penelles.cat veureu que es molt facilitant a tràmits fer una instancia genèrica.

També romandrà tancat el punt d'informació turística i s’anul·len totes les visites programades per aquests dies.

Com ja sabeu des del departament d'educació s'han suspès les classes a l'escola i la llar d'infants.

Des del consultori ens informen de les actuacions que es duran a terme a partir de dilluns dia 16 març:

  • Anular totes les visites programades presencials, així com proves complementaries no imprescindibles o que siguin tributaries de fer-se més endavant. A nivell d'analítiques es faran aquelles que son urgents/preferents.
  • Als consultori local hi haurà els sanitaris (metge i infermera) a porta tancada, en horari de 08:00 a 15:00 de manera que la població que ho necessiti pugui contactar de manera telefònica (973 610443) amb els professionals, qui després de valorar el cas, decidiran la millora manera d'abordar el problema plantejat.
  • Al CAP de Balaguer hi haurà el Servei d’Urgències reformat amb sanitaris per fer front a les urgències. La resta de professionals que no atenen urgències restaran per fer front a les consultes telefòniques, domicilis que puguin sorgir, control de IT i al seguiment dels confinats a domicili.

L'Ajuntament de Penelles anirà fent un seguiment constant dels esdeveniments i s’anirà informant de tots els canvis significatius, alhora s'aconsella nomes fer cas dels canals oficials, de l'Ajuntament i de la pròpia Generalitat.

Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.