Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Castanyes, panellets i Gospel ens fan tornar a reviure la festa tradicional de la Castanyada

Tot i que el cap de setmana va começar amb pluja, el diumenge es va poder tornar a celebrar la Castanyada amb plena normalitat, gaudint d'una vetllada amb castanyes i tallers per la mainada,

DIMECRES 03 NOVEMBRE 2021

El passat dissabte 30 d’octubre amb motiu de la celebració d’una de les festes més tradicionals com és la castanyada, els més petits del poble van realitzar tallers que van consistir en fer carabasses de Halloween i castanyes voladores utilitzant materials de papereria organitzat per la botiga i taller Estampart. La vintena de nens i nenes que hi van participar van gaudir molt de l'activitat. 

D’altra banda, el diumenge va tenir lloc el concert de Gospel amb Joe Psalmist & The Gospel Train a l’Església Sant Joan Baptista dins del Festival Itinera. Aquest concert tancava la gira d’artistes internacionals que han participat dins del festival guanyant el premi de la Fundació Catalunya Cultura.

Destacar que després de mesos amb restriccions, vam emplenar l’església tenint el concert molt bona rebuda per part dels que hi van assistir.

Galeria d'imatges