Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Penelles la covid-19 no es un impediment per recolzar la cultura

La gala final del MurFònic, que originàriament s’havia de realitzar per la Festa Major, va quedar post-posada per l’increment de casos de covid-19 a la comarca. Aquesta, es va poder realitzar controlant l’aforament amb reserva prèvia, utilitzant el total de les dependències del cinema Kursaal, incloent el galliner.

DIJOUS 15 OCTUBRE 2020

El dia 10 d’octubre es va realitzar la gala final dels premis del festival MurFònic, Sons de l’Oest, al cinema Kursaal de Penelles. 

L'acte, que consistia amb l’entrega dels premis als sis finalistes del festival MurFònic que es va realitzar durant l’agost, va ser dirigit pel Mag Lari i va comptar amb la col·laboració del músic Antoni Tolmós.

El jurat, que estava compost per Antoni Tolmós (pianista i compositor), David Pradas (productor i compositor), Joan Blau (cantautor), Genís Boldú (DJ Gnix i artista electrònic), va decidir atorgar els guardons de la següent manera: gravació d’un EP en un estudi professional als grups The Denim Ripps i La Taverna del Somnis, tres concerts pel territori a Saüc i a Ese de la Cinta, la participació al festival Barna Sants a la Carla Font i l’enregistrament d’un videoclip a la Xènia Pàez.

Text: Bettina Costafreda

Galeria d'imatges