al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR 2023

Festa Major 2023 Del 22 d'agost al 28 d'agost

Festa Major 2023.jpeg

Dimarts 22 d'agost al vespre amb una escala en hi-fi a la Plaça Major.

Dimecres 23 d'agost, hi haurà una caminada nocturna fins a la cabana de la perdiu, i a les 10 de la nit un concert de jazz amb Joana Cebolla & Xavi Monge.

Dijous 24 d'agost, s’ha programat un cinema a la fresca a la Plaça Major amb la pel·lícula "Indiana Jones i el dial del destí".

Divendres 25 d'agost, s’estrenarà l’exposició "Constel·lacions" de Quim Torres, es farà la penjada de la nova campana al campanar de l'Església Vella i un acte de commemoració del centenari de la construcció de la Casa de la Vila. A la nit, serà el torn del correfocs amb els Diables d'Artesa i un ball de nit amb Sixtus, Rocktambuls i DJ Jordi Bosch.

Dissabte 26 d'agost, hi haurà un parc aquàtic durant tot a la tarda, una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega a les 6, un ball de tarda amb l'orquestra Slalom Express a 2/4 de 8, i màgia amb el Mag Lari a 2/4 de 12. El punt i final als actes de dissabte serà amb els djs Moncho i Paris.

Diumenge 27 d'agost, es farà la missa de festa major a la 1 del migdia, seguida d’un vermut musical als bars del poble, i un concert i ball de tarda amb la Cobla Orquestra Costa Brava.

Dilluns 28 d'agost amb cucanyes i xocolatada, un espectacle infantil, un tardeo de mojito a la Plaça Major, una projecció de "Lunana" al Cinema Kursaal, i un ball de fi de festa amb el grup Banda Sonora, amb sopar popular i castell de focs.