Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de Guia Turístic

L’Ajuntament i l’Associació de Festes i Cultural de Penelles ha organitzat un curs de formació de guies turístics per tal que els veïns del poble i del territori tinguin l’oportunitat de formar-se per a poder exercir de guia a la població.

  • Curs de Guia Turístic
  • 2019-06-15T09:00:00+02:00
  • 2019-06-15T14:00:00+02:00
  • L’Ajuntament i l’Associació de Festes i Cultural de Penelles ha organitzat un curs de formació de guies turístics per tal que els veïns del poble i del territori tinguin l’oportunitat de formar-se per a poder exercir de guia a la població.

L’Ajuntament i l’Associació de Festes i Cultural de Penelles ha organitzat un curs de formació de guies turístics per tal que els seus alumnes puguin acabar realitzant visites guiades al municipi. La iniciativa pretén que els veïns del poble i del territori tinguin l’oportunitat de formar-se per a poder exercir de guia a la població. La iniciativa vol donar suport als guies turístics actuals, els quals van saturats de feina arran de la quarta i última edició del Festival GarGar i Món Rural, que ha disparat les visites de grups al poble.

Galeria d'imatges

curs de guia (1).png
curs de guia (2).png